Brink trekhakenBrink trekhaken

Brink Trekhaken

Autobedrijf Meereboer is aangesloten als Brink trekhaak montagestation. Bij ons heeft u 5 jaar garantie op trekhaak en montage.

Lees verder

Autobedrijf Meereboer Schagen montagestation voor Brink trekhaken

Autobedrijf Meereboer is aangesloten als Brink trekhaak montagestation. Dit is een werkplaatsconcept met meer dan 250 onafhankelijke werkplaatsen in Europa.

Het Brink trekhaak montagepartner programma is een samenwerking tussen trekhaakfabrikant Brink en montagebedrijven die trekhaken inbouwen. De samenwerking richt zich op het uitwisselen van kennis, het volgen van trekhaak montage trainingen en het gebruik van kwalitatieve Brink trekhaken en kabelsets. Autobedrijf Meereboer geeft als Brink trekhaak montagepartner exclusief 5 jaar garantie op de trekhaak, kabelset en montage.

Trekhaakmontage vereist programmeren

Wie een trekhaak aanschaft, rekent er op dat de fietsdrager, aanhanger of caravan veilig achter de auto wordt vervoerd. De laatste jaren is het inbouwen van een trekhaak en de bijbehorende bekabeling een steeds complexer geworden. Dit komt met name door nieuwe voertuigelektronica. Meer dan ooit is vakkundige inbouw in combinatie met het gebruik van kwaliteitsonderdelen essentieel om de veiligheid van een trekhaak te waarborgen. Autobedrijf Meereboer is aangehaakt als Brink trekhaak montagepartner, omdat zij de kennis en middelen in huis hebben voor vakkundige inbouw.


DIRECT EEN TREKHAAK ZOEKEN?

Vul hieronder uw kenteken in om direct de juiste trekhaak te vinden. Als u er niet uitkomt, kunt u ook direct contact met ons opnemen.

Meereboer Schagen

De Fok 21a
1742 PC Schagen
0224228680
info@meereboer-schagen.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats